Skip to content

Allround Logistiek Medewerker

Nederland, LemmerMagazijn

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

Als Allround Logistiek Medewerker ben je een logistieke versterking binnen het facilitaire team. Je voert verschillende (magazijn-) werkzaamheden uit met de heftruck, ontvangt goederen, lost vrachtwagens, voert bouwmaterialen af, ondersteunt bij verschillende hand en spandiensten, ruimt materialen op en maakt alle materialen en werkomgevingen schoon.

Kortom:

  • Je ontvangt goederen en lost vrachtwagens met de heftruck
  • Je vervoert verschillende materialen van de loods naar de werf
  • Je voert bouwmaterialen en afval af
  • Je ruimt materialen op binnen de loods, op de werf en de boot
  • Je zorgt dat de werkplekken schoongemaakt zijn
  • Je zorgt dat het jacht schoon is bij klantbezoeken of opleveringen

Deze logistieke functie voor 28-32 uur in de week is flexibel in te vullen waarbij je werkt in Lemmer, maar ook soms op onze werf in Heeg aan de slag gaat.


Vereisten

Wat breng je mee?

Voor de Allround Logistiek Medewerker Jachtwerf zoeken we iemand die verantwoordelijkheidsgevoel heeft en secuur werkt, omdat er op de werf gewerkt wordt met dure, schaarse producten van hoge kwaliteit. Daarnaast ben je proactief, ben je een doener, zie je het werk liggen, kun je goed schakelen tussen werkzaamheden en ben je communicatief vaardig omdat je met verschillende collega’s en leveranciers werkt.

Verder verwachten we;

  • Dat je beschikt over een heftruck-certificaat
  • Dat je ervaring hebt met het rijden op een heftruck
  • Dat je ervaring hebt met logistieke werkzaamheden binnen een productie-/technisch bedrijf
  • Dat je beschikt over rijbewijs B 


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar