Skip to content

Allround Medewerker Jachtwerf

Heeg, NederlandService & Refits

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 300 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. In Heeg worden tevens zon 80-100 onderhouds- en refit-projecten gerealiseerd. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.

Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Ons technische team zorgt er gedurende het drukke vaarseizoen voor dat de Wajers altijd in goede technische staat zijn. Daarnaast zijn onze captains & deckhands verantwoordelijk voor het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

Aan het einde van het vaarseizoen komt een groot deel van de jachten weer terug naar Heeg. Hier worden ze gestald en krijgen ze de jaarlijkse onderhoudsbeurt.


Jij als Allround Medewerker Scheepswerf zorgt ervoor dat de jachten veilig in uit het water worden gehesen, vervolgens worden ontzout en het onderwaterschip maak je schoon door middel van een hogedrukspuit. Jij kan goed overweg met de heftruck en rijdt daarom de jachten behendig en soepel van en naar de winterstalling of loods. De inventaris en accessoires haal je zorgvuldig voor het winterseizoen uit de jachten, dit doe je aan de hand van een inventarisatielijst. Denk hierbij aan zwemvesten en waterski`s. Voordat het vaarseizoen weer van start gaat, zorg jij ervoor dat de jachten de stalling weer uitgaan, de inventaris en de accessoires weer aan boord worden gebracht en de boot weer schoon en wel te water gaat!


Kort gezegd zorg jij als Allround Medewerker Scheepswerf voor het vervoeren, schoonmaken, in en uit het water hijsen en stallen van de jachten.

Vereisten

Een greep uit jouw taken:

  • Jachten veilig in- en uit het water hijsen en stallen
  • Inventaris en accessoires uit de jachten verwijderen en opslaan
  • Ontzouten van onder andere de motoren, airco, generator en de Williams.
  • Schoonmaken van verschillende onderdelen zowel het interieur als het exterieur, denk hierbij aan de koelkast, wc en de tenten.


Wat breng je mee?

Een oog voor detail. Jij hebt een passie voor boten, kunt goed varen en overzicht houden. Je bent rustig en bewust van het feit dat je werkt met een hoogwaardig product!


Daarnaast heb jij:

  • Een geldig heftruck- en hijscertificaat of je bent bereid deze te halen
  • Bereidheid om klein vaarbewijs 1 te halen
  • Goede organisatorische vaardigheden


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team dat elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar