Skip to content

Area Manager Spanje

Spanje, EivissaSummer Care

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Ons technische team zorgt er gedurende het drukke vaarseizoen voor dat de Wajers altijd in goede technische staat zijn. Daarnaast zijn onze captains & deckhands verantwoordelijk voor het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

Als Area Manager Spanje ben je eindverantwoordelijk voor een ultieme klantervaring en hoge klanttevredenheidsscores. Je coördineert de dagelijkse operatie in onze servicehubs in Spanje (vasteland, Mallorca & Ibiza) en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, lokale partners en medewerkers van Wajer. Je coördineert, faciliteert en delegeert werkzaamheden aan je team en waar nodig aan onze leveranciers of interne organisatie. Intern onderhoud je veel contact met verschillende teams (Sales, HR, Techniek) en zorg je voor een goede onderlinge afstemming.


Met jouw uitstekende leiderschapskwaliteiten stuur je een jong team (circa 30 medewerkers) van operations managers, coördinatoren, business support en captains aan. Je bewaakt de kwaliteit en stuurt de operationele activiteiten zodanig aan dat de doelstellingen van het ‘Wajer Without Worry’ concept worden gerealiseerd en de klant kan genieten van een optimale vaarbeleving in de drukste periode van het seizoen. Je zorgt voor een nauwkeurige registratie van alle hub-activiteiten om centrale facturatie mogelijk te maken en prestatiedoelstellingen en gebudgetteerde marges te realiseren.


Verantwoordelijkheden:

 • Dagelijks aanspreekpunt voor operations managers in de service hubs in Spanje
 • Samen met je operations team ben je het aanspreekpunt voor de klanten tijdens zowel het zomer- als het winterseizoen
 • Ondersteunen van het salesteam met betrekking tot het geven van demo’s om de verkoop te stimuleren
 • Verantwoordelijk voor de financiële resultaten (budget/marge) van de hub
 • Organiseren van kantoor- en huisvesting voor onze medewerkers, auto's, scooters, ribs etc. en ligplaatsen in verschillende havens in de omgeving
 • Uniforme procedures creëren en promoten van een ‘Wajer Way of Working’
 • Algehele professionalisering van activiteiten, processen, debiteurenbeheer en beleid

Vereisten

Wat breng je mee?

We zijn op zoek naar een ervaren manager met een hoge drive voor kwaliteit, flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan verschillende situaties. Je bent zeer klantgericht en beschikt over de juiste leiderschapskwaliteiten om je team te monitoren, te coachen en te motiveren. Je hebt een hoog energieniveau, bent enthousiast en daadkrachtig. Ondanks het dynamische hoogseizoen weet je altijd scherp te blijven en de rust en het overzicht te behouden.


Daarnaast:

 • Een hbo-diploma op het gebied van (nautische) bedrijfskunde, hotelmanagement of commercie
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een leidinggevende rol binnen de luxe jachtbouw of hospitality
 • Bij voorkeur beschik jij over Klein Vaarbewijs 1 & 2 (ICC Inland & Coastal) of ben jij bereid om deze te behalen. Vaarervaring (op zee) is een pré.
 • Het vermogen om processen, richtlijnen en beleid continu te verbeteren
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, Spaans heeft de voorkeur
 • De bereidheid om het grootste gedeelte van het jaar in Spanje te werken en te wonen


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden en door Wajer gefaciliteerde huisvesting op locatie.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar