Skip to content

Captain Wajer 77

RemoteLemmer, NederlandSummer Care

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

In jouw rol als Captain voor de Wajer 77 ben je de vaste kapitein van onze klant en ben jij volledig verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het jacht. Jouw doel is om de klant volledig te ontzorgen en te laten genieten van de ultieme vaarbeleving.


Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Uitvoeren van (optische) technische checks
  • Verantwoordelijk voor het op orde zijn en houden van de minimale boot inventaris, zowel operationeel als veiligheidsmiddelen
  • Besturen van het jacht en de daarbij van toepassing zijnde technische handelingen uitvoeren
  • Vaarplannen en (langere meerweekse) trips maken en voorbereiden. Dit doe je altijd in overleg met de klant en op basis van de weersvoorspellingen
  • Begeleiden van eigenaren, gasten en passagiers aan boord en zorgen dat het hen aan niets ontbreekt. Je voorziet ze bijvoorbeeld van hapjes en drankjes en legt de toys in het water.
  • Schoonmaken en schoonhouden van het jacht, toys en onderdelen aan boord, al dan niet met hulp van een deckhand
  • Bijhouden van werkadministratie, technische storingen en overige gegevens via de Wajer App

Vereisten

Wat breng je mee?

Als Captain 77 werk en leef je aan boord van de Wajer 77. Dit betekent dat je ook aan boord slaapt, in een aparte crew cabin. Je staat dus letterlijk dichtbij de klant waardoor het van groot belang is dat jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en een sociale antenne beschikt. Jij weet naadloos aan te voelen waar de klant behoefte aan heeft en trekt je op de juiste moment terug. Je bent geen stilzitter en ziet in dat er altijd werk te doen is. Je hebt geen moeite met langere periodes van huis zijn.


Daarnaast:

  • Een afgeronde opleiding in de richting van Maritieme Techniek, Maritiem Officier, Scheepvaart of aanverwant
  • Je vaarbevoegdheid minimaal zijnde Yachtmaster 200GT en een Marcom B certificaat
  • Minimaal 2 jaar vaarervaring op zee en grote wateren, aangevuld met overige vaarervaring


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en biedt de mogelijkheid om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar