Skip to content

Corporate Recruiter

Nederland, HeegHuman Resources

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.

Wat ga je doen?

De afgelopen jaren is Wajer gigantisch snel gegroeid en deze groei zet de komende jaren nog flink door. Zo zijn we per 1 juli volledig eigenaar geworden van onze Heerenveense branchegenoot Zaadnoordijk Yachtbuilders. De komende jaren blijven we fors (internationaal) expanderen en verdubbelen we onze omzet van €100 naar €200 miljoen. Dit doen we o.a. door het vergroten van het aantal nieuwe modellen en capaciteitsuitbreiding van de bestaande modellen. Maar ook door de verdere uitbreiding van ons internationale serviceconcept met Amerika als onze nieuwe groeimarkt. Voor de groei in personeel betekent dit dat we de komende jaren ook gaan verdubbelen, zowel in Nederland als op internationaal vlak. Om deze groei verder te kunnen faciliteren en nog meer nieuw (technisch) talent aan ons te kunnen binden, zijn we op zoek naar een Recruiter.


Als Recruiter bij Wajer ben je onderdeel van het dynamische en jonge HR team. Samen met de Senior Recruiter bepaal je de prioriteiten, bespreek je waar er hulp nodig is, welke vacatures we zelf oppakken en welke we gaan uitbesteden. Je denkt altijd in kansen, stroomlijnt processen en neemt op alle vlakken initiatief. Hoewel het een rol is met veel zelfstandigheid, kun je uiteraard altijd rekenen op de hulp en begeleiding van Syta, onze Senior Recruiter.


In deze rol ga jij je vooral richten op de werving van technische toppers, die voor ons in het binnen- of buitenland aan de slag gaan. Daarnaast ben jij een belangrijke schakel in de grote jaarlijkse wervingsactie voor onze Summer Crew. Dit zijn de jongens en meiden die gedurende het vaarseizoen (april t/m oktober) voor ons in Spanje en Frankrijk werken om onze klanten de ultieme vaarervaring te bieden.


Naast werving & selectie houd je je ook bezig met arbeidsmarktcommunicatie, onboarding en campus recruitment, je zorgt dat Wajer altijd op de radar staat bij de verschillende nautische en technische opleidingen (mbo & hbo). Je ontvangt potentiële kandidaten met een glimlach en weet hen te enthousiasmeren voor een functie of stage bij Wajer. Elke geslaagde match geeft jou nog meer energie om verder te gaan!


Een greep uit jouw taken:

  • Hands-on searchen en benaderen van kandidaten via o.a. LinkedIn
  • Behandelen van (open) sollicitaties en up to date houden van ons ATS-systeem Recruitee
  • Plannen en voeren van (telefonische) selectiegesprekken
  • Samen met de Hiring Manager bepaal je de invulling van de procedure en houd je nauw contact over het verloop hiervan
  • Schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten en deze via de juiste kanalen bij de doelgroep onder de aandacht weten te brengen
  • Organiseren van bedrijfsbezoeken, rondleidingen en open dagen

Vereisten

Wat breng je mee?

Met jouw energie blink je uit als Recruiter. Je bent nieuwsgierig en stelt altijd de ‘waarom’-vraag. Je denkt in mogelijkheden, ziet overal kansen en bent enorm leergierig. Natuurlijk ben je communicatief sterk, sociaal en een aanjager. Creativiteit is belangrijk!


Daarnaast:

  • Een afgeronde hbo-opleiding
  • 0-3 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
  • Fulltime beschikbaarheid

Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar