Skip to content

Facilitair Medewerker

Nederland, LemmerWajer Super Yachts

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 250 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen.

Wat ga je doen?

Als Algemeen Medewerker ben jij een echte allrounder op onze werf in Lemmer. Het is jouw verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat de productiehallen en het magazijn altijd netjes en opgeruimd zijn. Ook zorg jij ervoor dat de jachten die in aanbouw zijn er altijd spik en span uit zien.


Jij bent verantwoordelijk voor de afvalrouting en zorgt ervoor dat de containers op de juiste momenten worden geleegd of opgehaald. Daarnaast ondersteun je ons magazijn door inkomende pakketjes aan te nemen en de inhoud te controleren aan de hand van de pakbonnen.


Het betreft een functie van 16-20 uur per week, deze uren zijn flexibel en in overleg te verdelen over meerdere dagen en/of dagdelen.


Als Algemeen Medewerker ben jij onderdeel van het team van Wajer Super Yachts in Lemmer. Hier wordt met een team van circa 14 collega’s en leveranciers/co-makers gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van de Wajer 77.

Vereisten

Wat breng je mee?

  • Je bent 16-20 uur per week beschikbaar, de uren kunnen verspreid worden over meerdere dagen en/of dagdelen
  • Je bent nauwkeurig, resultaatgericht, flexibel en proactief
  • Je weet van aanpakken, bent een harde werker en enthousiast


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden!