Skip to content

HR Officer

Nederland, HeegHuman Resources

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 180 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw, het testen en in bedrijf stellen van zo’n 50 jachten per jaar. In Lemmer bouwen we ons nieuwste model, de Wajer 77. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam.


Vanuit de buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Ons technische team zorgt er gedurende het drukke vaarseizoen voor dat de Wajers altijd in goede technische staat zijn. Daarnaast zijn onze captains & deckhands verantwoordelijk voor het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaartrips.


Wat ga je doen?

Bij Wajer gaan we volle kracht vooruit! Zo zijn we per 1 juli volledig eigenaar geworden van onze Heerenveense branchegenoot Zaadnoordijk Yachtbuilders. De komende jaren blijven we fors (internationaal) expanderen en verdubbelen we onze omzet van €100 naar €200 miljoen. Dit doen we o.a. door het vergroten van het aantal nieuwe modellen en capaciteitsuitbreiding van de bestaande modellen. Maar ook door de verdere uitbreiding van ons internationale serviceconcept met Amerika als onze nieuwe groeimarkt!


Als HR Officer speel je een belangrijke rol in deze verdere internationalisering. Op dit moment hebben we zo’n 20 vaste medewerkers met een (semi-) permanente rol in het buitenland en komen daar jaarlijks zo’n 80-100 extra seizoenskrachten bovenop. Dit aantal zal de komende jaren blijven stijgen. Om voor hen alles “without a worry” te kunnen regelen, zijn we op zoek naar versterking in ons HR team. Sta jij te trappelen om onze HR-administratie up-to-date te houden en ons HR- en recruitmentteam op allerlei vlakken te ondersteunen? Dan maken we graag kennis met jou!


In deze internationale HR rol ben je de rechterhand van de Global Mobility Specialist en ben je dagelijks bezig met de HR operatie. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor de handling en verwerking van alle (arbeids-)overeenkomsten van onze medewerkers die (tijdelijk) in het buitenland werkzaam zijn. Ook de aanvraag van A1-verklaringen, de registratie van gedetacheerde werknemers bij buitenlandse autoriteiten en overige HR-gerelateerde formulieren hoort tot jouw takenpakket. Jij weet hoe je de onboarding van onze nieuwe collega’s in goede banen leidt, maar je zorgt er ook voor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor medewerkers die al aan boord zijn. De input hiervoor ontvang je o.a. vanuit jouw collega’s van het HR-team. Tevens werk je nauw samen met de managers en Business Support collega’s in de buitenlandse Wajer service locaties.

Vereisten

Wat breng je mee?

Een proactieve, resultaatgerichte en flexibele houding. In verband met ons dynamische hoogseizoen is het belangrijk dat jij goed overzicht kunt houden, gestructureerd bent en onder druk kunt presteren. Je hebt uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden en het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast ben je enorm leergierig en wil jij je graag (verder) ontwikkelen op het gebied van global mobility (arbeidsrecht, immigratierecht, sociale zekerheid en belastingrecht).


  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM
  • Enige werkervaring in een soortgelijke rol is welkom, maar we staan ook open voor ambitieuze starters
  • Je hebt kennis van en ervaring met MS Office en maakt nieuwe systemen je snel eigen
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, ook in het Engels


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar