Skip to content

Inbedrijfsteller

Heeg, NederlandNieuwbouw

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.

Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

In Heeg bouwen we verschillende type jachten, de Wajer 55, 55S en ons nieuwste model de Wajer 44. Elke afdeling bouwt met zijn eigen expertise mee aan onze unieke jachten. Wanneer het jacht helemaal is afgebouwd kom jij als Inbedrijfsteller te pas om het jacht te controleren op volledigheid en kwaliteit.

In een week tijd test je het jacht op verschillende punten. De jachten worden met de hand gemaakt, hierdoor kan het zijn dat de jachten op bepaalde punten nog moeten worden aangepast om aan de door ons zelf gestelde hoge kwaliteitseisen te voldoen. Aan jou de taak om de jachten te controleren op kwaliteit en volledigheid. Als het nodig is kan het desbetreffende team aanpassingen doen. Zo zorg jij als Inbedrijfsteller samen met de rest van het Nieuwbouw-team ervoor dat de jachten altijd volledig en met hoge kwaliteit worden afgeleverd aan de klanten.


Een greep uit jouw taken:

  • Het testen van de motoren en de machinekamer
  • Het optisch checken van het interieur en exterieur
  • Het controleren van het complete jacht op waterdichtheid doormiddel van een lek test.
  • Het nalopen of alles goed digitaal kan schakelen aan boord.
  • Het administratief bijhouden van de gecontroleerde punten op de afnamelijst
  • Proefvaarten maken op zee

Vereisten

Wat breng je mee?

Je hebt passie voor techniek, echt een oog voor detail en werkt met precisie. Je weet op de juiste manier te communiceren met collega`s als er iets niet helemaal goed is gegaan. Daarnaast kan je zowel goed zelfstandig als in een team werken.


Daarnaast:

  • Een mbo-niveau 3 of 4 opleiding in een technische richting
  • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring
  • In bezit van vaarbewijs 1 en 2 of bereid deze te behalen


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team dat elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar