Overslaan naar content

Jacht Spuiter

HeegNieuwbouw

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 300 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. In Heeg worden tevens zon 80-100 onderhouds- en refit-projecten gerealiseerd. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.

Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Ons technische team zorgt er gedurende het drukke vaarseizoen voor dat de Wajers altijd in goede technische staat zijn. Daarnaast zijn onze captains & deckhands verantwoordelijk voor het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.

Wat ga je doen?

Als Jachtspuiter bij Wajer ben je een vakman in het spuiten van meubels en kleine onderdelen het gaat dus niet om complete jachten. Ben jij bedreven in Spotrepair? Dan is dat mooi meegenomen. Je precisie en toewijding zorgen ervoor dat de afwerking van elk onderdeel voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 • Het voorbereiden van oppervlakken voor spuitwerk, waaronder schuren, plamuren en reinigen.
 • Het zorgvuldig mengen en aanbrengen van verf en coatings volgens specificaties.
 • Het maskeren en beschermen van delen die niet moeten worden gespoten.
 • Kwaliteitscontrole van het spuitwerk en zorgen voor een foutloze afwerking.
 • Uitvoeren van spotreparaties om de perfecte staat van onze jachten te behouden.
 • Onderhoud en reiniging van spuitapparatuur en werkruimtes.

Vereisten

Wat breng je mee?

 • Ervaring in spuitwerk, bij voorkeur met betrekking tot meubels, jachtonderdelen en spotreparaties.
 • Kennis van verschillende spuittechnieken en verfmaterialen.
 • Uitstekend oog voor detail en streven naar precisie in het werk.
 • Bereidheid om in een team te werken en flexibiliteit te tonen in de dagelijkse taken.
 • In staat om te werken volgens veiligheidsrichtlijnen.


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar