Skip to content

Jachttechnicus

Nederland, HeegNieuwbouw

Functieomschrijving


Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

In Heeg bouwen we verschillende type jachten, de Wajer 55 en 55s. Deze jachten worden in verschillende fasen vanaf de romp opgebouwd. We bouwen zoveel mogelijk onderdelen buiten de boot op zodat er al veel voorwerk is gedaan. Als de componenten gereed zijn om aan boord te plaatsen, kom jij in beeld en houd jij je bezig met onderstaand werkzaamheden:

  • Plaatsen en aansluiten van technische componenten zoals motoren, airco’s en luchtsystemen
  • Monteren van lucht- en vloeistof houdend leidingwerk conform tekeningen
  • Monteren van licht/eenvoudige elektrische componenten
  • Functioneel testen en controleren van de uitgevoerde werkzaamheden en het verhelpen van eventuele storingen
  • Bijhouden van wijzigingen in werktekeningen en schema’s

Als Jachttechnicus ben je onderdeel van het Nieuwbouwteam. Met jouw vakmanschap lever je een belangrijke bijdrage om met elkaar te komen tot het allerbeste resultaat!


Vereisten


Wat breng je mee?

Je hebt passie voor en ervaring met boten, watersport en techniek. Oog voor detail, nauwkeurig, stressbestendigheid en zelfcontrole daar sta je voor! Je bent proactief en flexibel.

Daarnaast:

  • Een afgeronde opleiding op mbo 3 of 4 niveau in een technische richting, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, maritieme techniek of autotechniek
  • Kennis van elektrotechniek is mooi meegenomen, maar dit kunnen we je ook leren!

We hebben ruimte voor zowel starters als ervaren jachttechnici.


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden!


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar