Skip to content

Magazijnmedewerker

Heeg, NederlandMagazijn

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

Op onze jachtwerf in Heeg bouwen we aan verschillende types Wajer jachten waar we tevens het onderhoud voor verzorgen. De benodigde onderdelen voor deze jachten worden ingekocht door onze inkoop afdeling. Jij bent verantwoordelijk voor het ontvangst, de opslag en het rapen van de goederen.


Op hoofdlijnen zullen je taken bestaan uit:

  • In ontvangst nemen, lossen en controleren van aangevoerde materialen en toebehoren
  • Optisch controleren van ontvangsten op uiterlijk en aan de hand van de vrachtbrief en pakbon
  • Het opslaan van materialen en toebehoren op de voorgeschreven (magazijn) locaties
  • Verzorgen administratieve afhandeling binnenkomen materialen en toebehoren (tekenen pakbon etc.)
  • Conform planning zorgen voor de aanvoer van benodigde materialen en toebehoren aan de productie (werkpakketten)
  • Bewaken van de voorraad en signaleren bij het bereiken van de bestelvoorraden

Vereisten

Wat breng je mee?

Voor deze rol zoeken we iemand die verantwoordelijkheidsgevoel heeft en secuur werkt, omdat er op de werf gewerkt wordt met dure, schaarse producten van hoge kwaliteit. Daarnaast ben je proactief, een echte doener, je ziet het werk liggen, je kan goed schakelen tussen werkzaamheden en je bent communicatief vaardig omdat je met verschillende collega’s en leveranciers werkt.


We zoeken naar een nauwkeurige magazijnmedewerker met een technische achtergrond, die administratief is onderlegd en graag in teamverband werkt. Je hebt een afgeronde opleiding op mbo niveau 3.


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Kom je binnenkort langs voor een rondleiding? Wie weet sluit jij dan binnenkort aan bij onze vrijdagmiddagborrel?

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar