Overslaan naar content

Parts Coördinator

Saint TropezTechnical Services

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg, Heerenveen en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 300 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 60-70 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Ons technische team zorgt er gedurende het drukke vaarseizoen voor dat de Wajers altijd in goede technische staat zijn. Daarnaast zijn onze captains & deckhands verantwoordelijk voor het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

Elke winter gaan onze boten in de stalling en wordt er technisch onderhoud en/of een refitproject uitgevoerd. Een deel hiervan doen we vanuit onze werf in Heeg maar het aantal projecten dat we in het buitenland uitvoeren stijgt elk jaar. We zijn daarom bezig met de bouw van een nieuwe loods in Zuid-Frankrijk waar we onze werkzaamheden kunnen gaan uitvoeren. Om de werkzaamheden aan de boten zo efficiënt mogelijk te kunnen laten verlopen, zullen de benodigde onderdelen nu ook via het magazijn in het Franse Le Muy worden besteld en opgeslagen. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn wij opzoek naar een Parts Coördinator die het magazijn kan professionaliseren.


Als Parts Coördinator ben je verantwoordelijk voor het beheren van de inkomende en uitgaande goederenstroom het hele jaar door. Dit van zowel in het magazijn als naar de leveranciers toe. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het aanmaken van nieuwe voorraadlocaties zowel in het magazijn als in het ERP-systeem met als doel overzicht creëren.

Jouw taken omvatten onder andere:


  • In ontvangst nemen, lossen en controleren van aangevoerde materialen en toebehoren.
  • Optisch controleren van ontvangsten op uiterlijk en aan de hand van de vrachtbrief en pakbon.
  • Verzorgen van de administratieve afhandeling van binnenkomende materialen en toebehoren (tekenen pakbon, etc.).
  • Inkopen van diensten en goederen bij lokale leveranciers.
  • Het beheren en aanmelden van de retourstroom van goederen.
  • Bewaken van de voorraad en signaleren bij het bereiken van de bestelvoorraden.

Vereisten

Wat breng je mee?

Voor deze rol zoeken we iemand die verantwoordelijkheidsgevoel heeft, secuur werkt en zelfstandig is. Dit omdat er gewerkt wordt met dure, schaarse producten van hoge kwaliteit. Daarnaast ben je proactief, een echte doener, je ziet het werk liggen, je kan goed schakelen tussen werkzaamheden en je bent communicatief vaardig omdat je met verschillende collega’s en leveranciers werkt. We zoeken naar een nauwkeurige Parts Coördinator met een technische achtergrond, die administratief is onderlegd. Je hebt een afgeronde opleiding op mbo-niveau 3 en bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare rol.


Wat kan je verwachten

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team dat elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en biedt de mogelijkheid om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je uitstekende arbeidsvoorwaarden en door Wajer gefaciliteerde huisvesting op locatie in Zuid-Frankrijk.


Kom je binnenkort langs?

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar