Skip to content

Scheepstimmerman / meubelmaker

Heeg, NederlandNieuwbouw

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.

Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

In Heeg bouwen we verschillende type jachten, de Wajer 55 en 55s. Deze jachten worden in verschillende fasen vanaf de romp opgebouwd. We bouwen zoveel mogelijk onderdelen buiten de boot op zodat er al veel voorwerk is gedaan. Als Scheepstimmerman houd jij je bezig met onderstaande werkzaamheden:

  • Plaatsen van interieur- en exterieur onderdelen (waaronder meubilair, keukens, glas en beslag) en maakt deze waar nodig passend.
  • Monteren van licht/eenvoudig elektrotechnische onderdelen op en in het jacht (waaronder keukenapparatuur en verlichting).
  • Aanbrengen van houten interieurs en composiet delen.
  • Verrichten van diverse (af) montagewerkzaamheden (waaronder kasten, keukenmeubilair, wanden, sanitair, luiken en afhangen van deuren). Daarnaast monteer je beslag op interieurdelen en bijvoorbeeld aan dek.
  • Uitvoeren van kitwerkzaamheden en polyester componenten passend maken behoren ook tot je werkzaamheden. Met behulp van kit dicht je vloeistof- of lucht houdende componenten af en je werkt esthetisch naden, kieren en oneffenheden op het jacht af.


Als Scheepstimmerman ben je onderdeel van het Nieuwbouwteam. Met jouw vakmanschap lever je een belangrijke bijdrage om met elkaar te komen tot het allerbeste resultaat!

Vereisten

Wat breng je mee?

Je hebt passie voor en ervaring met boten, watersport en techniek. Je bent een Scheepstimmerman met ruime ervaring in de (super) jachtbouw. In je werkzaamheden leg je de lat hoog en dat zie je ook terug in de kwaliteit die je levert. Je bent altijd op zoek of werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau 3 of 4 richting scheepstimmerman, meubelmaker of houtbewerking.


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar