Skip to content

Senior HR Business Partner

Nederland, HeegHuman Resources

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 180 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw, het testen en in bedrijf stellen van zo’n 50 jachten per jaar. In Lemmer bouwen we ons nieuwste model, de Wajer 77. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam.


Vanuit onze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Ons technische team zorgt er gedurende het drukke vaarseizoen voor dat de Wajers altijd in goede technische staat zijn. Daarnaast zijn onze captains & deckhands verantwoordelijk voor het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaartrips.


Wat ga je doen?

In de functie HR Business Partner maak je onderdeel uit van het HR team dat momenteel bestaat uit 6 collega’s en rapporteer je aan de Director HR. Daarnaast neem je deel aan het managementteam van Wajer. In deze senior HR rol schakel je makkelijk tussen HR beleidsontwikkeling en de operationele uitvoering. Je speelt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van het HR beleid alsook de borging hiervan in de praktijk, dit alles ter ondersteuning van de snelle groei en verdere professionalisering van Wajer.


Als HR Business Partner bied je de dagelijkse ondersteuning aan onze collega’s van Wajer Super Yachts, het Finance team, het Marketing team en de teams in onze internationale Care organisatie. Je denkt mee met de personele invulling van de bovengenoemde teams en bent het dagelijkse aanspreekpunt, luisterend oor en deskundig adviseur voor de managers en medewerkers. Je weet intuïtief wat er speelt en leeft onder de mensen in de veranderende organisatie, welke wensen en behoeften er zijn én wat er nodig is om de snelle groei van de organisatie vanuit HR perspectief te faciliteren.


De HR-afdeling is stevig verankerd binnen Wajer en verschillende actuele HR-thema’s staan dan ook prominent op de agenda. Zo hebben we in de eerste helft van 2022 onze internationale HR-beleid en policies verder geprofessionaliseerd, zijn we gestart met een grote arbeidsmarktcampagne en het verzuimbeleid. Voor de tweede helft van het jaar en 2023 staan o.a. Learning & Development, Performance Management en strategische personeelsplanning op de agenda. Door de snelle groei van Wajer is er veel te doen! Wij hopen jou dan ook snel als onze nieuwe collega te mogen verwelkomen!

Vereisten

Wat breng je mee?

Onze ideale kandidaat is enthousiast en heeft een hoog energieniveau. Met jouw gevoel voor verhoudingen en sensitiviteit ben je een uitstekende sparringpartner. Je hebt een proactieve en flexibele houding en weet de balans te vinden tussen denken en doen. Daarnaast ben je een echte teamspeler en lever je een actieve bijdrage aan het verder laten groeien en professionaliseren van onze HR afdeling.


Daarnaast beschik jij over:

  • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM
  • Minimaal 8 jaar werkervaring in een rol als HR Business Partner, HR Adviseur, HR Manager of aanverwant. Wanneer je deze ervaring hebt opgedaan binnen pragmatische en snelgroeiende MKB organisaties met korte lijnen, is dit een sterke pré
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, ook in het Engels
  • Kennis van en ervaring met MS Office, AFAS is een pré
  • Fulltime beschikbaarheid, met de mogelijkheid tot deels thuiswerken
  • Passie voor en affiniteit met de (luxe) jachtbouw en watersport
  • De flexibiliteit om een aantal keer per jaar naar een Wajer locatie in het buitenland af te reizen (business trips van zo’n 3-4 dagen)


Wat kan je van ons verwachten?
Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar