Skip to content

Service Engineer

Heeg / Fankrijk / Spanje, NederlandTechnical Services

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Ons technische team zorgt er gedurende het drukke vaarseizoen voor dat de Wajers altijd in goede technische staat zijn. Daarnaast zijn onze captains & deckhands verantwoordelijk voor het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

Als jachttechnicus ben jij onderdeel van de het team Care Techniek! De teams van deze afdeling zitten verspreid over onze servicehubs die gevestigd zijn in Zuid-Frankrijk en Spanje. Tijdens het vaarseizoen (april t/m oktober) werk jij veel samen met je collega`s Operations van de afdeling Care in Frankrijk en Spanje. Daarnaast werk jij het hele jaar nauw samen met je collega technici en de Technische Service Managers. 


Jij zorgt er samen met jouw collega's elke dag voor dat onze jachten in technische top staat zijn en blijven!


Een greep uit jouw taken:

 • Het opsporen en oplossen van storingen, zowel mechanische, elektrotechnische als software gestuurde installaties.
 • Het schoonmaken en schoonhouden van machines en gereedschappen.
 • Kleine administratieve handelingen verrichten zoals het bijhouden van uren en werkzaamheden.
 • Het repareren en vervangen van onderdelen, installaties of systemen waaronder aandrijving, besturing, HVAC, navigatie, leidingwerk en specifieke technische scheepssystemen. Het functioneel testen en inbedrijfstellen van deze werkzaamheden.
 • Inventariseren en diagnosticeren van technische werkzaamheden en het plegen van onderhoud voor de jachten.


Jouw voldoening haal je uit tevreden eigenaren, die mede dankzij jouw inspanning elke dag weer kunnen genieten van hun Wajer.

Vereisten

Wat breng je mee?

Jij bent zeer klantgericht, gestructureerd en organisatorisch sterk. Je hebt een hoog energieniveau, bent enthousiast en weet ondanks het dynamische hoogseizoen altijd scherp te blijven. Door jouw werkervaring ben je erg zelfstandig en ben jij snel op je gemak in wisselende omgevingen. Communicatief ben jij erg sterk en weet jij op de juiste manier jouw kennis over te dragen.


Daarnaast:

 • Een mbo-niveau 3 of 4 opleiding in een technische richting
 • Ervaring als monteur in de jachtbouw of automotive is een pré
 • Sterk technisch inzicht
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Bereidheid om meerdaags te reizen voor technische klussen buiten Frankrijk en Spanje
 • In bezit van rijbewijs B


In deze functie werk jij tijdens het vaarseizoen (april t/m oktober) voornamelijk in het buitenland. In overleg met jouw leidinggevende wordt er een jaarplanning gemaakt zodat jij precies weet wanneer je thuis bent. Zo kunnen we bijvoorbeeld rekening houden met belangrijke familiegebeurtenissen.


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en biedt de mogelijkheid om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je uitstekende arbeidsvoorwaarden en door Wajer gefaciliteerde huisvesting op locatie.


Kom je binnenkort langs voor een rondleiding? Wie weet sluit jij dan binnenkort aan bij onze vrijdagmiddagborrel?

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar