Overslaan naar content

Social Media & Content Marketing Specialist

  • Amsterdam
Marketing

Functieomschrijving

Over Ons:

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf in de luxe jachtbouw. Onze jachten, variërend van 38 tot 77 voet, behoren tot de top van de branche. Van de vaarprestaties tot aan het tijdloze, strakke design: we streven naar het hoogst haalbare. En niet alleen voor de jachten, maar ook in onze service (Wajer CARE) gaan we voor perfectie. Vanuit onze wereldwijde hubs (in o.a. Saint Tropez, Ibiza, Mallorca, Miami en The Hamptons) zorgen we ervoor dat het onze klanten aan niets ontbreekt. “Without a worry”

De combinatie van een ongeëvenaard product, betrouwbare service en gedurfde marketing heeft Wajer een gevestigde marktpositie in Europa gegeven. De uitdaging is om die innovatieve marketing en krachtige merkpositionering in Europa te behouden/versterken en tegelijkertijd de Amerikaanse markt verder te veroveren.

In de afgelopen 15 jaar is Wajer uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met 300 medewerkers (gemiddelde leeftijd 33 jaar) in zes landen over twee continenten.

Vorig jaar vierden we ons 30-jarig jubileum, openden we onze derde werf in Friesland, breidden we uit in Miami met een eigen Marina en verwelkomden we Parcom als onze strategische partner. We zijn vastberaden om de wereld verder te veroveren met onze mooie jachten.

Onze no-nonsense bedrijfscultuur bevordert het nemen van eigen verantwoordelijkheid en moedigt ondernemerschap aan. Wij verwachten dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt en de leiding durft te nemen. Ben jij een kapitein op het schip? Voel jij je aangesproken tot onze manier van werken? We zoeken collega's die mee willen gaan in onze ambities en bijdragen aan ons succes.


Jouw Rol:

Als onze Social Media & Content Marketing Specialist word je de stuurman/vrouw van onze digitale kanalen. Met jouw enthousiasme voor de watersport, een talent voor storytelling en kennis van de nieuwste sociale mediatrends, zorg je ervoor dat onze community groeit en actief betrokken blijft.


Verantwoordelijkheden

  • Strategie en Creatie: Ontwikkel en implementeer een contentstrategie die past bij elk platform, van Instagram, Facebook, YouTube en LinkedIn tot Tiktok. Zorg voor boeiende content die onze merkidentiteit uitdraagt en resoneren met onze doelgroep.
  • Community Bouwen: Word de spil van onze online gemeenschap. Ga gesprekken aan, reageer met flair en bouw relaties op via onze social kanalen.
  • Samenwerken en Innoveren: Werk samen met marketing en sales voor campagnes die onze productlanceringen en belangrijke events ondersteunen.
  • Analyseren en Aanpassen: Duik in de analytics, maak meetbaar en leer wat werkt (en wat niet) en stuur bij waar nodig.
  • Partnerships Ontwikkelen: Neem het voortouw in het bouwen van relaties met belangrijke partners in de wereld van luxe jachten en lifestyle.Vereisten

Wie zoeken we?

  • Ervaren en Creatief: Je hebt bewezen dat je (minimaal 50k+ volgers) social kanalen kunt beheren en content kunt creëren die aanslaat. Ervaring in de luxe of botenindustrie is een pre;
  • Sterk in Communicatie: Je schrijft niet alleen foutloos, maar weet ook hoe je visueel moet overtuigen. Kennis van social media tools, zoals Sprout Social, is een pre;
  • Zelfstandig en Gestructureerd: Je bent een pro in het beheren van je tijd en het jongleren met verschillende projecten. Een relevant diploma is mooi meegenomen, maar jouw drive en talent wegen zwaarder.
  • Je woont in de omgeving van Amsterdam en naast Nederlands is je Engels ook op professioneel niveau.

Waarom Wajer Yachts?

Je komt terecht in leuk team waar ieder verantwoordelijkheid draagt voor zijn eigen discipline. Een echte team effort. We zijn een dynamisch en groeiend bedrijf met korte lijnen waar je echt impact kunt maken. We bieden een marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar