Overslaan naar content

Werken & Leren

Wij bieden jong talent graag de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen ons bedrijf en meer te leren over een bepaald vakgebied, van jachtbouw tot events en sales. Een BBL traject of het schrijven van een afstudeerscriptie is in sommige gevallen ook mogelijk. We gaan graag met jou in gesprek om te zien of we jou kunnen helpen met je leerdoelen.

Ontmoet je toekomstige collega'sJitse Sijtema

Servicetechnicus Jachttechniek Gestart als stagiair Maritieme Techniek niv. 4"Of je nu bij de hub in Frankrijk of Amsterdam service verleent, we werken overal heel georganiseerd en netjes." Als servicetechnicus ben ik bezig met het verrichten van onderhoud en verlenen van service aan uiteenlopende installaties en systemen aan boord van de Wajer schepen. Niet alleen in Nederland maar ook in de hubs in het buitenland, zoals Frankrijk en Ibiza. Bij bepaalde werkzaamheden, zoals met gas en elektra, is het extra belangrijk dat je precies en aandachtig te werk gaat. Tot in de machinekamer zie je dit terug: alles is daar keurig netjes verwerkt.

Stijn Otten

Detail Engineer (in opleiding) Gestart als stagiair Technicus Engineering, doorgestroomd naar AD Maritieme Techniek"Je kunt echt veel verschillende dingen leren." Ik loop stage bij de afdeling jachttechniek en engineering, echt machtig mooi. Je ziet zo’n boot steeds een beetje verder ontstaan. En het werk is heel afwisselend. Je kunt dus echt veel verschillende dingen leren. Ik merk ook dat iedereen die hier werkt, heel enthousiast is. De passie voor het product werkt aanstekelijk.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan op één van onze Werken & Leren (stage)plekken!