Overslaan naar content

Solliciteren bij Wajer, hoe werkt dat?

Wajer Sollicitatieprocedure

Stap 1: Digitaal solliciteren

Je solliciteert online op een van onze vacatures en vult het sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in. Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

some text

Stap 2: Screening door onze recruiter

Jouw cv en motivatie worden zorgvuldig beoordeeld door onze recruiter. Sluit jouw ervaring en ambitie aan op onze vacature? Dan nodigen we je graag uit voor een eerste oriënterende kennismaking, in de meeste gevallen zal dit plaats vinden op onze werf in Heeg. Woon je niet in de buurt of heb je een volle agenda, dan is een afspraak via MS Teams snel gemaakt.

In het kennismakingsgesprek leren we je graag beter kennen. Persoonlijk contact staat bij Wajer centraal. We zijn benieuwd naar jouw interesses, kwaliteiten, ervaring en ambities.

Word je niet uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek? Dan hebben we op dit moment helaas geen vacatures die aansluiten bij jouw profiel. In dit geval zullen we je snel en persoonlijk hiervan op de hoogte brengen.

Wajer Recruiter

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Je hebt het gesprek met jouw toekomstig leidinggevende en soms een collega uit het team. Tijdens dit gesprek maken we verder kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk dieper in op je CV en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Op die manier komen we te weten of jij die enthousiaste professional bent die wij zoeken. Maar ook of de functie past bij wat jij zoekt. Wij stellen uiteraard een hoop vragen, maar zijn ook benieuwd naar jouw motivatie. 

In de meeste gevallen volgt er nog een 2e gesprek of soms zelfs een 3e gesprek, afhankelijk van de functie waarop je hebt gesolliciteerd.

some text

Stap 4: Arbeidsvoorwaarden & contract

Als het sollicitatiegesprek positief is verlopen, jij een duidelijk beeld hebt van onze organisatie en wij denken dat we goed bij elkaar passen, dan doen we je graag een passend contractvoorstel. Hierin nemen we uiteraard de informatie over jouw salaris, onze cao, pensioenregeling en bedrijfsreglementen mee.

Als we uiteindelijk met elkaar ‘in zee gaan’, zullen wij jouw arbeidsovereenkomst opstellen. Deze kun je vervolgens digitaal ondertekenen.

Werken bij Wajer

Stap 4: Welkom bij Wajer

Welkom aan boord, leuk dat we je mogen toevoegen aan de Wajer-family! Om jou een vliegende start te laten maken, zorgen wij voor een op maat gemaakt inwerkprogramma. Op deze manier leer je je collega’s kennen, zie je hoe de verschillende disciplines met elkaar samenwerken en maak je kennis met de “way of working” binnen Wajer. Wij kijken uit naar jouw komst!

some text

Mis nooit meer de nieuwste Wajer updates

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!