Overslaan naar content

Voorman Techniek

 • Saint Tropez
Technical Services

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 300 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 60-70 jachten per jaar. In Heeg worden tevens zon 80-100 onderhouds- en refit-projecten gerealiseerd. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Ons technische team zorgt er gedurende het drukke vaarseizoen voor dat de Wajers altijd in goede technische staat zijn. Daarnaast zijn onze captains & deckhands verantwoordelijk voor het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

Als  Coördinator Technical Services ben jij onderdeel van het Technical Care team in één van onze servicehubs in Zuid-Frankrijk. In deze rol werk je nauw samen met de Service Manager en geef je functioneel leiding aan het team van Service Engineers.


Als Coördinator geef je tijdens de dagstart en werkoverleggen duidelijke instructies aan de Service Engineers zodat alle werkzaamheden goed en volgens planning worden uitgevoerd. Je zorgt er (samen met de inkopers) voor dat producten, onderdelen en materialen voldoende en op tijd aanwezig zijn zodat de serviceklussen binnen de gestelde planning kunnen worden uitgevoerd. Mochten er vertragingen zijn, bespreek je dit met de Service Manager zodat jullie samen tot een oplossing kunnen komen.


Werkzaamheden:

 • Opstellen van dag- en weekplanningen in overleg met de Service Manager
 • Bepalen van de capaciteitsbehoefte en het voorbereiden van de winterstalling
 • Onderhouden van (interne) contacten over de voortgang van de servicewerkzaamheden
 • Onderhouden van (externe) contacten, bijvoorbeeld met leveranciers of partners
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden en controleren van werklijsten, urencontrole, registratie in de Wajer App, inspectierapporten en rapportages.


Naast bovenstaande werk je een groot deel van je tijd mee aan de uitvoering van de technische werkzaamheden van verschillende disciplines.

Vereisten

Wat breng je mee?

Jij bent zeer klantgericht, gestructureerd en organisatorisch sterk. Je hebt een hoog energieniveau, bent enthousiast en weet ondanks het dynamische hoogseizoen altijd scherp te blijven. Met jouw leidinggevende skills weet jij jouw team alsmaar te coachen en motiveren.


Daarnaast: 

 • Een mbo 3 of 4 diploma in een technische richting
 • Minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring
 • Minimaal 1 jaar aansturende ervaring (dit mag ook vanuit een bijbaan of als trainer/coach van een sportteam zijn)
 • In het bezit van KVB 1 + 2 en Marifoon, of bereid om deze te behalen
 • Communicatief  vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 
 • Bereidheid om zo'n 200 dagen per jaar werkzaam te zijn op onze servicehub in Zuid-Frankrijk. 
 • Affiniteit met de watersport of maritieme sector


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en biedt de mogelijkheid om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. 


Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris gebaseerd op jouw ervaringen, gefaciliteerde huisvesting op locatie, een goede pensioenregeling via PME en de mogelijkheid om je vaarbewijs 1 en 2 te behalen. Bovendien valt Wajer Yachts onder de CAO Metalektro, wat zorgt voor een goede basis van je arbeidsvoorwaarden. 

Elke werkweek sluiten wij gezellig af met een vrijdagmiddagborrel.


Welkom bij Wajer Yachts, waar werken meer is dan alleen een baan!

of