Overslaan naar content

Deck Stew Wajer 77

 • Ibiza-stad
 • Port Grimaud
 • Saint Tropez
+2 meer
Care Operations

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 300 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 60-70 jachten per jaar. In Heeg worden tevens zon 80-100 onderhouds- en refit-projecten gerealiseerd. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam.


Vanuit onze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Ons technische team zorgt er gedurende het drukke vaarseizoen voor dat de Wajers altijd in goede technische staat zijn. Daarnaast zijn onze captains & deckhands verantwoordelijk voor het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.

Wat ga je doen?

Werken aan boord van één van onze Wajer 77's! Samen met de vaste Captain ben je volledig verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alles rondom de aan jouw toegewezen Wajer 77. Voor jou betekent dit o.a. het schoonmaken en schoonhouden van het jacht (interieur en exterieur), helpen met aanleggen in de havens, zorgen voor voldoende inventaris en alle andere zaken waarin de Captain ondersteuning nodig heeft. Daarnaast ben je altijd bezig met het volledig ontzorgen van de klant, voorzie je ze van een hapje en drankje, maak je ontbijt en lunch voor ze klaar, maak je de bedden op en leg je de toys (bijv. sup of seabob) klaar als ze daar gebruik van willen maken. Hospitality staat bij jou altijd bovenaan

Vereisten

Wat breng je mee?

Naast een enorme passie voor boten en watersport, zoeken we kandidaten met een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je snapt wat het betekent om met een luxe jacht met gasten te varen, jij bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid aan boord. Je hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie in jouw werkzaamheden en zult nooit iets aan het toeval over laten. Daarnaast ben jij enorm servicegericht en weet je de verwachtingen van een klant keer op keer te overtreffen. 

Daarnaast heb jij:

 • Bij voorkeur minimaal een afgeronde mbo- of hbo opleiding
 • Klein Vaarbewijs I en II + vaarervaring (op snelvarende motorboten) - indien je niet beschikt over deze vaarbewijzen, kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen
 • Een STCW certificaat
 • Ervaring in een werkomgeving waarin hospitality belangrijk is (luxe jachten/hotels/restaurants)
 • Een minimale beschikbaarheid in de maanden van april t/m oktober, langer is zeker welkom!
 • De bereidheid om het grootste gedeelte van het jaar te werken vanuit de thuishavens in Spanje of Frankrijk
 • Goede beheersing van de Engelse taal. Nederlands, Spaans, Frans of Duits is een pré
 • Rijbewijs B


Vanwege de langdurige aanvraagprocedures voor werk- en verblijfsvergunningen in Frankrijk en Spanje, zijn we specifiek op zoek naar kandidaten uit de EU voor het seizoen van 2024.


Wat kan je verwachten?

Tijdens vaartrips woon je samen met de Captain aan boord van de Wajer 77, je bent dan ook 24/7 op elkaar aangewezen. We zoeken daarom ook echte teamplayers! Je ontvangt een vast bruto maandsalaris, vakantiegeld en pensioenopbouw. Daarnaast ben je dagelijks in de weer met onze mooie jachten en leer je gigantisch veel in deze rol. 


Werken als Deckhand of Stew op een Wajer 77 kan een mooie opstap zijn naar een verdere carrière bij Wajer. Wij bieden de grootste talenten aan het einde van het seizoen de mogelijkheid om te solliciteren voor de Wajer Care Talentpool. Een programma waarbij je in voltijd dienstverband met persoonlijke begeleiding en intensieve training wordt klaargestoomd voor een verdere professionele carrière bij Wajer.

of