Overslaan naar content

Digital Marketing Specialist

AmsterdamMarketing

Functieomschrijving

Over Ons:

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf in de luxe jachtbouw. Onze jachten, variërend van 38 tot 77 voet, behoren tot de top van de branche. Van de vaarprestaties tot aan het tijdloze, strakke design: we streven naar het hoogst haalbare. En niet alleen voor de jachten, maar ook in onze service (Wajer CARE) gaan we voor perfectie. Vanuit onze wereldwijde hubs (in o.a. Saint Tropez, Ibiza, Mallorca, Miami en The Hamptons) zorgen we ervoor dat het onze klanten aan niets ontbreekt. “Without a worry”

De combinatie van een ongeëvenaard product, betrouwbare service en gedurfde marketing heeft Wajer een gevestigde marktpositie in Europa gegeven. De uitdaging is om die innovatieve marketing en krachtige merkpositionering in Europa te behouden/versterken en tegelijkertijd de Amerikaanse markt verder te veroveren.

In de afgelopen 15 jaar is Wajer uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met 300 medewerkers (gemiddelde leeftijd 33 jaar) in zes landen over twee continenten.

Vorig jaar vierden we ons 30-jarig jubileum, openden we onze derde werf in Friesland, breidden we uit in Miami met een eigen Marina en verwelkomden we Parcom als onze strategische partner. We zijn vastberaden om de wereld verder te veroveren met onze mooie jachten.

Onze no-nonsense bedrijfscultuur bevordert het nemen van eigen verantwoordelijkheid en moedigt ondernemerschap aan. Wij verwachten dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt en de leiding durft te nemen. Ben jij een kapitein op het schip? Voel jij je aangesproken tot onze manier van werken? We zoeken collega's die mee willen gaan in onze ambities en bijdragen aan ons succes.


Jouw Rol:

Wajer Yachts is op zoek naar een gedreven Digital Marketing Specialist. In deze sleutelrol zorg je voor de slimme verspreiding van content over een breed scala aan kanalen, met als doel om onze merkbekendheid wereldwijd uit te bouwen en conversies aan te zwengelen. Jouw positie vormt de brug tussen operationele scherpte en strategisch inzicht, waarbij elk digitaal touchpoint door jouw handen gaat.

Verantwoordelijkheden:

Digital Marketing
Je hebt kennis van CRM systemen, e-mailmarketing, marketing automation, landing pages en analytics – en je bent flexibel inzetbaar over een breed spectrum van digitale marketingdisciplines. We verwachten dat je thuis bent in de wereld van digital marketing en dat je je comfortabel voelt bij het ondersteunen van een dynamisch landschap van model lanceringen, evenementen en bootshows die ons bedrijf door het jaar heen kenmerken.

CRM & E-mailmarketing
Wat CRM en e-mailmarketing betreft, ben jij de expert die ons Microsoft Dynamics CRM-systeem bestiert zoals een kapitein een luxejacht bestuurt. Je hebt het roer in handen bij het creëren van doelgroepsegmenten, en stuurt effectieve marketingcampagnes direct naar de inboxen van ons publiek. Wanneer het gaat om e-mailautomatisering en drip-campagnes heb je aan jou een strateeg die weet hoe de klantreis te orkestreren, van onboarding tot conversie.

Social Media
Je bent verantwoordelijk voor de distributie van onze content via de social kanalen. Samen met je collega's (die verantwoordelijk zijn voor copy & design) zet je Wajer via deze kanalen op de kaart. Je weet als geen ander hoe je onze volgers moet aanspreken met frisse, relevante content en je analyseert de interacties die je met elk bericht teweegbrengt. Via social listening volg je onze aanwezigheid en engagement op deze online kanalen.

Analytics

Analytics zijn je kompas - je bent bedreven in het uitvoeren van A/B-tests en het ontcijferen van analytics om ons bereik en betrokkenheid voortdurend te verbeteren. Je duikt in de data en vertaalt deze in actieplannen die onze digitale marketinginspanningen verder versterken.

Landingpages & Web

Bij het ontwikkelen van onze landingspagina's, speel je een belangrijke rol in het ontwerpproces. Samen met het team bouw je pagina's die niet alleen informatief zijn, maar ook geoptimaliseerd zijn voor conversie. Je balans tussen creativiteit en analytisch vermogen zorgt ervoor dat onze digitale footprint zowel stijlvol als strategisch is.

Als Digital Marketing Specialist bij Wajer Yachts ben je meer dan alleen een uitvoerder; je bent een visionair die digitale kanalen kan gebruiken om het verhaal en de luxe van Wajer wereldwijd over te brengen. Ben je klaar om aan dit digitale roer te staan en Wajer's aanwezigheid op zee en in de digitale wereld vorm te geven? Dan is dit jouw uitnodiging om te solliciteren en een belangrijke speler te worden in ons marketingteam.

Vereisten

Jouw profiel:

 • Een afgeronde opleiding op HBO in Marketing, Digitale Media, Communicatie of een gerelateerd veld;
 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in digitale marketing;
 • Uitgebreide kennis van CRM-systemen, bijv. Microsoft Dynamics, en ervaring met e-mailmarketing en marketingautomatisering;
 • Vaardigheden in het creëren en segmenteren van doelgroepen voor effectieve marketingcampagnes, met bijzondere aandacht voor e-mailautomatisering en drip-campagnes;
 • Ervaring met het beheren van social media kanalen, inclusief het ontwikkelen van content en het analyseren van interacties en engagement;
 • Sterke analytische vaardigheden, met ervaring in het uitvoeren van A/B-tests en het gebruiken van analytics om bereik en betrokkenheid te verbeteren;
 • Bekwaamheid in het ontwikkelen van landingspagina's, met een balans tussen creativiteit en analytisch vermogen, om onze digitale aanwezigheid zowel stijlvol als strategisch vorm te geven;
 • Een visionaire blik op het gebruik van digitale kanalen om het verhaal en de luxe van Wajer wereldwijd over te brengen;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een teamspelersmentaliteit;
 • Proactief, zelfstandig en in staat om verantwoordelijkheid te nemen in een dynamische omgeving;
 • Affiniteit met de watersport en luxe jachtbouw is een pre.

Gevraagde Competenties:

 • Creatief en innovatief in het benaderen van digitale marketinguitdagingen;
 • Uitstekende projectmanagementvaardigheden en de capaciteit om meerdere projecten tegelijk te managen;
 • Sterke probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om onafhankelijk uitdagingen aan te gaan;
 • Flexibel en aanpasbaar in een snel veranderende omgeving;
 • Sterk in analytisch denken en datagestuurde besluitvorming;
 • Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden, met het vermogen om effectief te communiceren met teamleden en externe partners;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels;
 • Woont dichtbij ons kantoor in Amsterdam.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar