Overslaan naar content

Eerste Medewerker Jachtonderdelen

  • Heeg
Nieuwbouw

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 300 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 60-70 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.

Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

In Heeg bouwen we verschillende type jachten, de Wajer 44, 55 en 55s. Deze jachten worden in verschillende fasen vanaf de polyester-romp opgebouwd. We bouwen zoveel mogelijk onderdelen buiten de boot, in de loods, op zodat er al veel voorwerk is gedaan.

Als Eerste Medewerker ben jij onderdeel van het team Jachtonderdelen & Composiet, dat op dit moment bestaat uit 14 Assemblagemonteurs, 1 Eerste Medewerker en 1 Coördinerend Voorman. Om ervoor te zorgen dat we de korte lijntjes kunnen behouden, snel kunnen blijven inspelen op eventuele problemen maar ook iedereen de persoonlijke aandacht te geven die zij verdienen, zijn we op zoek naar twee extra Eerste Medewerkers. Elke Eerste Medewerker is verantwoordelijk voor zijn of haar groep; voormontage onderdelen, montage van dekken of afmontage aan boord.

Als Eerste Medewerker ben jij een extra aanspreekpunt voor de collega`s, naast de Coördinerend Voorman. Wanneer er problemen of vertragingen zijn, ben jij diegene die dit rapporteert aan de Coördinerend Voorman. Maar jouw focus ligt op meewerken binnen het team! Jij bent samen met jouw collega`s verantwoordelijk voor het assembleren van exterieur onderdelen (zoals achterkleppen, zwemplatformen en tenderbakken), welke vervolgens op het jacht gemonteerd worden. Elke Wajer is uniek, hierdoor is het assembleren van de onderdelen erg afwisselend.

Een greep uit jouw taken:

  • Handson en zelfstandig meewerken als Assemblagemonteur, waarbij je zowel licht elektrische als hydraulische, mechanische en polyesterwerkzaamheden uitvoert
  • Assisteren van de Coördinerend Voorman in zijn werkzaamheden
  • Het leiden van dagstarts in jouw groep/team. Hierin bespreek je de o.a. voortgang van de werkzaamheden, eventuele verbeteringen en de uitvoering van het 5S model
  • Proactief plannen en organiseren van de werkzaamheden en waar nodig schakelen met de andere Eerste Medewerkers of Coördinerend Voorman om de bezetting optimaal te verdelen
  • Maken van een werkverdeling in jouw groep/team waarbij je de motivatie, dynamiek en afwisseling in werkzaamheden in gedachten houdt
  • Waar nodig ben jij betrokken bij detail engineering op de werkvloer om dit zo goed mogelijk te laten verlopen


Voor extra informatie over jouw inhoudelijke technische werkzaamheden, bekijk onze vacature
Assemblagemonteur Jachtonderdelen!

Vereisten

Wat breng je mee?

Bij Wajer staan kwaliteit, veiligheid en vakmanschap voorop. We zoeken nieuwe collega's die dit ook hoog in het vaandel hebben staan. Door jouw opgedane werkervaring (minimaal 3 jaar) in de techniek, kun je goed zelfstandig werken. Je hebt oog voor detail en kunt goed samenwerken binnen een team. Daarnaast heb jij een afgeronde opleiding op mbo-niveau 4 in een technische richting en heb je een enorme passie en interesse voor techniek.


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team dat elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren.

Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris gebaseerd op jouw ervaringen, een goede pensioenregeling via PME en de mogelijkheid om je vaarbewijs 1 en 2 te behalen. Bovendien valt Wajer Yachts onder de CAO Metalektro, wat zorgt voor een goede basis van je arbeidsvoorwaarden. Elke werkweek sluiten wij gezellig af met een vrijdagmiddagborrel.

Welkom bij Wajer Yachts, waar werken meer is dan alleen een baan!

of