Overslaan naar content

Projectleider Service & Refits

  • Heeg
Service & Refits

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 300 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 60-70 jachten per jaar. In Heeg worden tevens zon 80-100 onderhouds- en refit-projecten gerealiseerd. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.

Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Ons technische team zorgt er gedurende het drukke vaarseizoen voor dat de Wajers altijd in goede technische staat zijn. Daarnaast zijn onze captains & deckhands verantwoordelijk voor het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.

Wat ga je doen?

De afdeling Service & Refits garandeert haar (inter)nationale klanten in het allerhoogste segment van de markt een zorgeloos bezit en optimaal vaarplezier. Vanuit de werf in Heeg (Friesland) worden alle technische service- en onderhoudswerkzaamheden projectmatig gecoördineerd en/of uitgevoerd. Een ander deel van de projecten wordt uitgevoerd in onze winterstallingen in Spanje en Frankrijk. De werkzaamheden kunnen variëren van standaard onderhoud, winterstalling tot en met complete refits van bestaande jachten.

In de functie Projectleider Service & Refits speel je een belangrijke en centrale rol. Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor meerdere en uiteenlopende onderhouds- en refitprojecten. Gemiddeld heb je zo'n 20 tot 30 van deze projecten per persoon per seizoen. Naast de projecten op de locatie in Heeg heb je een belangrijke rol in het ondersteunen en ontzorgen van de klantengroep Super Yachts tijdens hun vaarseizoen over de gehele wereld.

Je voert overleg met de klant en geeft het beste advies over het onderhoud en mogelijke upgrade van het jacht. Ook inventariseer je de conditie van het jacht. Op basis van deze gegevens en verkregen inzichten stel je een offerte op die je bespreekt met de klant.

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een plan van aanpak, de planning en de werkvoorbereiding. Je organiseert een kick-off met de uitvoerenden (intern/extern) en biedt waar nodig de juiste ondersteuning. Je coördineert, stuurt bij en begeleidt de uitvoering van de werkzaamheden tot en met de afronding/oplevering. Zo regel je het transport van het jacht, zorg je voor een duidelijke planning voor de werkplaats en bestel je de benodigde materialen en diensten binnen de bestaande raamcontracten. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg je ervoor dat alle projecten en werkzaamheden binnen de gestelde tijd en budget worden opgeleverd.

Je hebt veel interne- en externe contactpersonen, met name klanten, collega’s en leveranciers. Aan het eind van het project coördineer je de overdracht naar de klant en zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van optimaal vaarplezier. Wanneer er na oplevering toch nog vragen zijn, dan handel je deze af naar alle tevredenheid van de klant - "without a worry"!

Vereisten

Wat breng je mee?

Jij bent een gedreven en oplossingsgerichte teamspeler. Met jouw klant- en servicegerichte instelling weet jij altijd vanuit het belang van de klant te acteren. Je bent communicatief zeer sterk en beschikt over een natuurlijke overredingskracht waarmee je anderen gemakkelijk weet mee te krijgen in jouw plannen en ideeën. Organisatorisch ben jij sterk en weet jij ondanks de hoeveelheid projecten goed overzicht te houden over de lopende zaken.

Vanwege de groei van Wajer Yachts zoeken we iemand die niet alleen projecten tot een goed einde kan brengen, maar ook bijdraagt aan de verdere ontwikkeling en structurering van de organisatie.


Daarnaast heb jij:

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau, bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde of aanverwant. Een volledig technische opleiding is ook zeker welkom! 
  • Minimaal 5 jaar werkervaring waarvan 1-2 jaar ervaring in een coördinerende of projectmatige rol, bij voorkeur in een technische of productie-omgeving
  • De bereidheid om meerdere keren per jaar af te reizen naar buitenlandse locaties
  • Bij voorkeur ervaring met projectmanagement software
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Affiniteit en interesse in techniek, jachten en watersport


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. 


Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris o.b.v. jouw leeftijd en ervaring, een goede pensioenregeling via PME en de mogelijkheid om je vaarbewijzen te behalen. Bovendien valt Wajer Yachts onder de CAO Metalektro, wat zorgt voor een solide basis van je arbeidsvoorwaarden.

of