Overslaan naar content

Scheepstimmerman

  • Heeg
Nieuwbouw

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

In Heeg bouwen we verschillende type jachten, de Wajer 55 en 55s. De jachten worden in verschillende fasen vanaf de romp opgebouwd. We bouwen zoveel mogelijk onderdelen buiten de boot op zodat er al veel voorwerk is gedaan. Als Scheepstimmerman of -vrouw houd jij je bezig met onderstaande werkzaamheden:


  • Uitvoeren van kitwerkzaamheden en polyester componenten passend. Met behulp van kit dicht je vloeistof- of lucht houdende componenten af en je werkt esthetisch naden, kieren en oneffenheden op het jacht af.
  • Plaatsen en passend maken van interieur- en exterieur onderdelen (waaronder meubilair, keukens, glas en beslag).
  • Monteren van licht/eenvoudig elektrotechnische onderdelen op en in het jacht zoals keukenapparatuur en verlichting.
  • Aanbrengen van houten interieurs en composiet delen.
  • Verrichten van diverse (af) montagewerkzaamheden, denk hierbij aan kasten, keukenmeubilair, wanden, sanitair, luiken en het afhangen van deuren. Daarnaast monteer je beslag op interieurdelen en aan dek.


Als Scheepstimmerman of Scheepstimmervrouw ben je onderdeel van het Nieuwbouwteam. Met jouw vakmanschap lever je een belangrijke bijdrage om met elkaar te komen tot het allerbeste resultaat!

Vereisten

Wat breng je mee?

Je hebt passie voor boten, watersport en techniek. Je bent een Scheepstimmerman of -vrouw met het liefst ervaring in de jachtbouw. In je werkzaamheden leg je de lat hoog en dat zie je ook terug in de kwaliteit die je levert. Je bent altijd op zoek of werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Je hebt een afgeronde opleiding op mbo-niveau 3 of 4 richting scheepstimmerman, meubelmaker of houtbewerking.

Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. 


Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris gebaseerd op jouw ervaringen, een goede pensioenregeling via PME en de mogelijkheid om je vaarbewijs 1 en 2 te behalen. Bovendien valt Wajer Yachts onder de CAO Metalektro, wat zorgt voor een goede basis van je arbeidsvoorwaarden. Elke werkweek sluiten wij gezellig af met een vrijdagmiddagborrel.


Welkom bij Wajer Yachts, waar werken meer is dan alleen een baan!

of