Overslaan naar content

De Werf

Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, is de werf in Heeg (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Met een team van circa 140 collega’s werken we daar aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van de jachten, totdat ze helemaal klaar zijn voor oplevering. Klanten komen er geregeld langs om naar hun jacht (in aanbouw) te kijken, begeleid door de collega’s van het salesteam. Daarnaast is onze financiële- en HR afdeling er gevestigd en is Heeg de thuisbasis voor het Management Team. Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Wajer ervaren? Lees hier de verhalen van medewerkers van verschillende afdelingen binnen Wajer. 

Stefan Lusthof

Voorman interieur/exterieur"Wat voor mij het werken bij Wajer leuk maakt is het teamgevoel, de hoge kwaliteit en het vakmanschap." De afdeling inbouw/afbouw houdt zich bezig met het afmonteren en plaatsen van meubels aan boord van onze jachten. Daarnaast zorgen wij voor het afmonteren van diverse andere componenten zoals beglazing, raamlijsten, hardtops en dekken. Als voorman ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van het team en de planning, organisatie en uitvoering van de werkzaamheden op de werkvloer. Ik zorg ervoor dat alle voorbereidingen worden getroffen voor een soepel productieverloop. Ook leid ik dagelijks de dagstart van ons team, zodat iedereen weet wat er die dag en de rest van de week van hen verwacht wordt. Inmiddels werk ik bijna 10 jaar met veel plezier bij Wajer. Wat voor mij het werken bij Wajer leuk maakt is het teamgevoel, de hoge kwaliteit, het vakmanschap en natuurlijk het eindresultaat.

Marco de Vries

Magazijnmeester"Het is belangrijk dat het magazijn goed op orde is, zodat je nooit misgrijpt" Ik ben hier verantwoordelijk voor het magazijn, voor alles wat er in- en uit gaat. Ieder onderdeeltje dat gebruikt wordt in de schepen zie ik voorbijkomen. Het is belangrijk dat het magazijn goed op orde is, zodat je nooit misgrijpt als je een onderdeel nodig hebt. Dan zou de productie meteen vertraging oplopen. Je moet daarom nauwkeurig en gestructureerd zijn, maar ook vooruit plannen om in te schatten wat er nodig is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan op één van onze werf vacatures!