Overslaan naar content

Elektromonteur

  • Heeg
Nieuwbouw

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 300 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 60-70 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

In Heeg bouwen we verschillende type jachten, de Wajer 55 en 55s. Deze jachten worden in verschillende fasen vanaf de romp opgebouwd. We bouwen zoveel mogelijk onderdelen buiten de boot, in de loods op, zodat er al veel voorwerk is gedaan.  Als elektromonteur kan je bij ons in de voormontage of aan boord van de jachten werken. Er zijn drie panelen waaraan wordt gewerkt. Het dieselpaneel, hoofdpaneel en het laadpaneel. Wanneer de voormontage klaar is van deze panelen worden deze aangesloten door het team aan boord.


Jouw werkzaamheden als elektromonteur:

  • Plaatsen en aansluiten van elektrische  systemen en/of installaties op de technische panelen of in het jacht
  • Instellen en/of inregelen van de parameters behorend bij de elektronische producten
  • Bedraden van componenten en verdeelinrichtingen
  • Monteren van licht/eenvoudige technische componenten
  • Bijhouden van wijzigingen in werktekeningen en technische schema’s


Als Elektromonteur Jachttechniek ben je onderdeel van het Nieuwbouwteam. Met jouw vakmanschap lever je een belangrijke bijdrage om met elkaar te komen tot het allerbeste resultaat!

Vereisten


Wat breng je mee?

Je hebt passie voor techniek. Je werkt nauwkeurig en de kwaliteit van jouw werkzaamheden is hoog. Je hebt oog voor detail en je streeft continu naar verbetering. Bij voorkeur een afgerond opleiding op mbo niveau 3 of 4, in de richting van elektrotechniek. We hebben ruimte voor zowel een startende als een ervaren elektromonteur.

Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. 


Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris gebaseerd op jouw ervaringen, een goede pensioenregeling via PME en de mogelijkheid om je vaarbewijs 1 en 2 te behalen. Bovendien valt Wajer Yachts onder de CAO Metalektro, wat zorgt voor een goede basis van je arbeidsvoorwaarden. Elke werkweek sluiten wij gezellig af met een vrijdagmiddagborrel. 


Welkom bij Wajer Yachts, waar werken meer is dan alleen een baan!


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar