Overslaan naar content

Jachttechnicus

  • Heeg
Nieuwbouw

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 300 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 60-70 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

In Heeg zijn we volop bezig met het bouwen van verschillende types jachten: de Wajer 55, 55s en onze nieuwste toevoeging, de Wajer 44. We volgen een gestructureerd proces waarbij de jachten in verschillende fasen worden opgebouwd, beginnend met de polyester-romp. Veel van de onderdelen worden buiten de boot geassembleerd, in onze loods, waardoor we al veel voorwerk hebben verricht. Dan komt het moment waarop jij als Jachttechnicus in actie komt!


Als Jachttechnicus monteer je verschillende componenten op het jacht zoals de Volvo Penta motoren, de generator en de hydrauliekpomp. Naast deze onderdelen plaats jij als technicus het IPS, Fender en het aircosysteem. De elektronische panelen die op het jacht komen worden door jou geplaats en door het team elektro aangesloten. Naast het plaatsen en monteren van al deze verschillende componenten hou je wijzigingen in werktekeningen en schema`s bij.


Bij ons Nieuwbouwteam ben je meer dan alleen een technicus, je bent een sleutelfiguur die vakmanschap combineert met een nuchtere aanpak. Samen streven we naar niets minder dan het allerbeste resultaat, waar jouw expertise het verschil maakt in elk detail.

Vereisten

Wat breng je mee?

Je hebt passie voor techniek. Je bent nauwkeurig en je hebt een oog voor detail. Daarnaast heb je een proactieve houding en ben je flexibel.


Daarnaast heb jij:

  • Een afgeronde opleiding op mbo-niveau 3 of 4, bij voorkeur in een technische richting, zoals werktuigbouwkunde, mechatronica, maritieme techniek of autotechniek.

We hebben ruimte voor zowel starters als ervaren jachttechnici. Dus beschik jij niet over een afgeronde technische opleiding, maar ben je in je vrije tijd veel aan het klussen aan bijvoorbeeld auto’s en brommers? Dan nodigen we je ook uit om te solliciteren.


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren.


Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris gebaseerd op jouw ervaringen, een goede pensioenregeling via PME en de mogelijkheid om je vaarbewijs 1 en 2 te behalen. Bovendien valt Wajer Yachts onder de CAO Metalektro, wat zorgt voor een goede basis van je arbeidsvoorwaarden. Elke werkweek sluiten wij gezellig af met een vrijdagmiddagborrel. 


Welkom bij Wajer Yachts, waar werken meer is dan alleen een baan!


of