Skip to content

Polyestermedewerker

Heerenveen, NederlandNieuwbouw

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar. In Heeg worden tevens zon 80-100 onderhouds- en refit-projecten gerealiseerd. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.

Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen.


Wat ga je doen?

Bij Wajer Heerenveen (voorheen Zaadnoordijk Yachtbuilders) wordt de polyester-romp van de Wajer 55 gebouwd, de afbouw van dit type jacht gebeurd vervolgens op de locatie in Heeg. De Wajer 38 wordt volledig gebouwd in Heerenveen.

Als polyestermedewerker zorg jij er, samen met jouw collega`s, voor dat er elke vier weken vanuit een mal een romp ontstaat, deze romp is de basis van onze luxe jachten. Hiervoor gebruiken we drie verschillende soorten technieken: spuiten, handlamineren en vacuüminjectie. In deze rol ligt de nadruk op het spuitwerk, maar zul je je ook bezig houden met de andere technieken.


Een greep uit jouw taken:

  • Voorbewerking van de romp, onderdelen en materialen
  • Aanbrengen en afwerken van polyester lagen
  • Technische tekeningen aflezen

Vereisten

Wat breng je mee?

We zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, goed kan samenwerken en technisch inzicht heeft. Je hebt oog voor detail en de kwaliteit van jouw werkzaamheden is hoog.

Bij voorkeur heb jij al enkele jaren ervaring in de polyesterbewerking, maar we staan ook open voor leergierige starters.


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Kom je binnenkort langs voor een rondleiding? Wie weet sluit jij dan binnenkort aan bij onze vrijdagmiddagborrel!