Overslaan naar content

Polyestermedewerker

  • Heerenveen
Nieuwbouw

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 300 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 60-70 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen?

Bij Wajer Heerenveen (voorheen Zaadnoordijk Yachtbuilders) wordt de polyester-rompen gebouwd voor verschillende typen Wajer`s, De verdere opbouw word op onze locatie in Heeg gedaan.


Als polyestermedewerker zorg jij er, samen met jouw collega`s, voor dat er elke vier weken vanuit een mal een romp ontstaat, deze romp is de basis van onze luxe jachten. Hiervoor gebruiken we drie verschillende soorten technieken: spuiten, handlamineren en vacuüminjectie. In deze rol ligt de nadruk op het spuitwerk, maar zul je je ook bezighouden met de andere technieken.


Een greep uit jouw taken:

Voorbewerking van de romp, onderdelen en materialen

Aanbrengen en afwerken van polyester lagen

Technische tekeningen aflezen

Vereisten

Wat breng je mee?

We zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, goed kan samenwerken en technisch inzicht heeft. Je hebt oog voor detail en de kwaliteit van jouw werkzaamheden is hoog.

Zowel ervaren polyester medewerkers als leergierige starters zijn van harte welkom.


Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren.

Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris gebaseerd op jouw ervaringen, een goede pensioenregeling via PME en de mogelijkheid om je vaarbewijs 1 en 2 te behalen. Bovendien valt Wajer Yachts onder de CAO Metalektro, wat zorgt voor een goede basis van je arbeidsvoorwaarden. Elke werkweek sluiten wij gezellig af met een vrijdagmiddagborrel.


Welkom bij Wajer Yachts, waar werken meer is dan alleen een baan!

of