Skip to content

Summer Crew

In onze servicehubs in Amsterdam, Zuid-Frankrijk, Ibiza en Mallorca staan onze captains & crew klaar om klanten te ondersteunen binnen ons Summer Care programma. Klanten kunnen dit programma afnemen gedurende de zomermaanden en op die manier 24/7 gebruik maken van onze services. Die services bestaan, naast de technische ondersteuning, o.a. uit het (dagelijks) schoonmaken, bevoorraden en afdekken van de jachten en indien gewenst het leveren van een (vaste) captain.

De gehele crew doorloopt voorafgaand aan het zomerseizoen de Wajer Academy. Dit is een interne cursus gericht op o.a. de techniek en vaareigenschappen van de Wajers, de vaargebieden rondom de hubs, omgangsnormen en huisregels. Na het succesvol afleggen van het theorie-examen volgt een praktijk weekend in Zuid-Frankrijk of Ibiza, zodat alle deckhands en captains klaargestoomd zijn voor het vaarseizoen. 

Lees hieronder interviews met medewerkers.

Ontmoet je toekomstige collega's

Jor Meulenkamp

Captain"Als captain Wajer weet je vooraf nooit hoe je dag gaat verlopen. Het is hard werken, maar ook supergezellig." Captain zijn bij Wajer betekent dat je iedere dag op zo’n mooie boot mag varen. En met hele leuke klanten. Of het nou in Frankrijk, Ibiza of Amsterdam is: elke dag dat je vaart, maak je iets mee. Ik ben laatst nog met klanten van Nederland naar Denemarken gevaren. Een vijfdaagse trip, heel intensief en avontuurlijk. In het hoogseizoen maken we lange dagen. Het is hard werken, maar ook supergezellig.

David van Duuren

Deckhand"Als ik dan klaar ben en zie hoe mooi die boot erbij ligt, ben ik echt trots op m’n werk." Als deckhand zorg je ervoor dat de jachten netjes en schoon zijn, zodat als de klant wil varen, hij nergens aan hoeft te denken. Je zorgt er zelfs voor dat de koelkast aan boord is gevuld. Je moet wel flexibel zijn, want elke dag kan anders lopen. Maar als ik dan klaar ben, en zie dat de boot er perfect bij ligt, klaar voor haar volgende vaart, dan ben ik echt trots op m’n werk en op die mooie boot.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan op één van onze Summer Crew vacatures!

Open Summer Crew posities

Area ManagerMiami, Florida, Verenigde Staten
Captain Wajer 77RemoteLemmer, Friesland, Nederland
Commissioning EngineerLemmer / Internationaal, Friesland, Nederland
ElektromonteurHeeg, Friesland, Nederland
HR Officer (interim)Heeg, Friesland, Nederland
JachttechnicusHeeg, Friesland, Nederland
Lead EngineerLemmer, Friesland, Nederland
MagazijnmedewerkerHeeg, Friesland, Nederland
Manager OperationsLemmer, Friesland, Nederland
Open SollicitatieHeeg / Lemmer / Amsterdam / Frankrijk / Spanje / VS, Friesland, Nederland
Open Sollicitatie Stage (mbo/hbo)Heeg / Lemmer, Friesland, Nederland
Operations Manager USMiami, Florida, Verenigde Staten
PolyestermedewerkerHeerenveen, Friesland, Nederland
Project ControllerHeeg / Lemmer / Heerenveen, Friesland, Nederland
Service EngineerHeeg / Internationaal, Friesland, Nederland
Voorman Techniek (Zuid-Europa)Heeg / Port Grimaud / Ibiza, Friesland, Nederland