Overslaan naar content

Assemblagemonteur Jachtonderdelen

  • Heeg
Nieuwbouw

Functieomschrijving

Algemeen

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel we op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn onze locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppend hart van ons bedrijf. Hier wordt met een team van circa 300 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 60-70 jachten per jaar. Ons sales- en marketingteam werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam. ’s Zomers wordt ons team opgeschaald met zo’n 80 medewerkers in onze buitenlandse servicehubs.


Vanuit deze buitenlandse servicehubs (o.a. Zuid-Frankrijk, Ibiza, Mallorca en Miami) bieden wij onze klanten met ons Care programma een ongeëvenaarde service. Eigenaar zijn van een Wajer betekent namelijk maximaal vaarplezier, “without a worry”. Drie simpele woorden die voor ons de grondslag van onze bedrijfsvoering vormen. Van het schoonmaken, tanken, bijvullen van de koelkasten en afdekken van de boten tot aan het uitstippelen van vaar trips.


Wat ga je doen? 

In Heeg bouwen we verschillende type jachten, de Wajer 44, 55 en 55s. Deze jachten worden in verschillende fasen vanaf de polyester-romp opgebouwd. We bouwen zoveel mogelijk onderdelen buiten de boot op, in de loods zodat er al veel voorwerk is gedaan. Het huidige team Assemblagemonteurs jachtonderdelen bestaat uit 16 medewerkers. Jij bent samen met jou collega`s verantwoordelijk voor het assembleren van exterieur onderdelen, deze monteer je vervolgens op het jacht. Elke Wajer is uniek, hierdoor is het assembleren van de onderdelen erg afwisselend.


Een greep uit jouw taken:

  • Assembleren en monteren van o.a. jachtsecties, achterkleppen, tenderbakken en hardtops
  • Het bewerken van composiet en uitvoeren van diverse kitwerkzaamheden, zowel voor afdichting als esthetische afwerking
  • Monteren van licht/eenvoudige elektrische componenten
  • Inmeten en monteren van bedrading, bekabeling en/of leidingwerk
  • Aanbrengen van modificaties en bijhouden van wijzigingen in werktekeningen en schema’s


Als Assemblagemonteur Jachtonderdelen ben je onderdeel van het Nieuwbouwteam. Met jouw vakmanschap lever je een belangrijke bijdrage om met elkaar te komen tot het allerbeste resultaat!


Vereisten

Wat breng je mee?

Je hebt passie voor techniek. Je werkt nauwkeurig en de kwaliteit van jouw werkzaamheden is hoog. Je hebt oog voor detail en kan zowel goed zelfstandig als samenwerken. Daarnaast heb jij een afgeronde opleiding op mbo niveau 3 of 4 in de richting van techniek.

Wat kan je verwachten?

Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie. Dit alles met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen en we zijn een echte A-speler in onze branche. Je komt te werken in een jong en professioneel team die elke dag weer een topprestatie neerzet voor onze klanten. Dit resulteert in een enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren. 


Uiteraard ontvang je daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris gebaseerd op jouw ervaringen, een goede pensioenregeling via PME en de mogelijkheid om je vaarbewijs 1 en 2 te behalen. Bovendien valt Wajer Yachts onder de CAO Metalektro, wat zorgt voor een goede basis van je arbeidsvoorwaarden. Elke werkweek sluiten wij gezellig af met een vrijdagmiddagborrel.


Welkom bij Wajer Yachts, waar werken meer is dan alleen een baan!

of